Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een grote overwinning voor de BDS-beweging vandaag. De Argentijnse voetbalbond heeft besloten komend weekend niet in Jerusalem tegen het Israelische team aan te treden. Het besluit is het resultaat van grote druk van onderaf door oa. Palestijnse organisaties en sporters op Argentinie om de mensenrechten van de Palestijnen te respecteren. Zelfbewust probeert Israel sport- en culturele evenementen aan te grijpen om haar apartheidsbeleid en bezettingspolitiek wit te wassen. Deze overwinning schept een belangrijk precedent. Zo zal het Eurovisiesongfestival volgend jaar ook een belangrijk richtpunt worden voor de BDS-beweging. Free Palestine, boycot Israel!

Binnenkort

2.Dh5 Festival voor wereldversleutelaars

februari
vrijdag
22

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema 'power'. 

20:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Kom naar de herdenking!

16:45 h - 17:30 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h - 15:00 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h

Klimaatmars, zondag 10 maart

maart
zondag
10

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
13:00 h - 16:00 h
Dam

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook