Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geert Wilders is met zijn plan om alle mannelijke asielzoekers preventief op te sluiten zo ver van de realiteit afgedwaald, dat zelfs Powned het niet meer verdraagt. Verslaggever Rutger Castricum hield in Den Haag de roze plopkap onder het smoel van Wilders om hem te vragen waar hij in vredesnaam mee bezig is. Hij durfde het zelfs kritische vragen te stellen. Dat is Wilders van Powned niet gewend. Niet alleen besloot Wilders het gênante gesprek af te breken, de PVV heeft bij monde van een woordvoerder laten weten nu zelfs Powned voortaan niet meer te woord te staan.

Binnenkort

2.Dh5 Festival voor wereldversleutelaars

februari
vrijdag
22

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema 'power'. 

20:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Kom naar de herdenking!

16:45 h - 17:30 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h - 15:00 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h

Klimaatmars, zondag 10 maart

maart
zondag
10

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
13:00 h - 16:00 h
Dam

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook