Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De pers neemt negatieve berichten zonder verder onderzoek over en laat positieve berichten links liggen

 

Oostmarsum

Carnaval en vluchtelingen gaan in Ootmarsum heel goed samen. Dat bleek zaterdagmiddag in de carnavalsoptocht in Ootmarsum. Want tot verrassing van het publiek en de overige deelnemers liepen zo'n 70 asielzoekers mee die in opvangcentrum De Wyllandrie verblijven.

Keulen

In de dagen na de massa-aanrandingen in Keulen liep het aantal aangiftes per dag op. Niet alleen in Keulen was er sprake van aanrandingen, maar ook in andere steden. Ondertussen wordt steeds duidelijker dat een hoop van deze aanrandingen verzonnen zijn. Het schijnen vooral Pegida aanhangers te zijn geweest die zo het vuurtje extra probeerden op te stoken.

Lees verder in het Duits bij bron

Binnenkort

2.Dh5 Festival voor wereldversleutelaars

februari
vrijdag
22

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema 'power'. 

20:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Kom naar de herdenking!

16:45 h - 17:30 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h - 15:00 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h

Klimaatmars, zondag 10 maart

maart
zondag
10

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
13:00 h - 16:00 h
Dam

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook