Demonstratie tegen Politiegeweld

Category
Demonstraties
Date
2017-12-16 13:00 - 17:00
Venue
Koekamp Den Haag - Koekamp, Kon. Julianaplein 32
2594 Den Haag, Nederland

Op 21 december staat de uitspraak van twee van de vijf agenten die Mitch Henriquez hebben vermoord gepland. Het OM oordeelde afgelopen maandag dat deze agenten al genoeg waren ‘bestraft’. Het OM eist dus geen straf.

De onrechtvaardigheid van deze uitspraak, die gebaseerd is op corrupte ideeën is onacceptabel. Ook zij zien dit in; ze hebben "uit angst voor maatschappelijk onbegrip" drie officieren aangewezen om na 21 december iedereen over hun "onderbouwing" te informeren. Dit is uiteraard al te laat! 

Dit onrecht mag niet zo doorgaan!! 
Stop gedoogd politiegeweld en laat jezelf zien, op 16 december in Den Haag in het Koekamppark (naast Den Haag Centraal).

Betuig je steun aan de nabestaanden van Mitch Henriquez! 
We moeten onszelf verenigen voordat de zitting plaatsvindt. We moeten laten zien dat we dit niet accepteren en dat we bereid zijn om actie te ondernemen. Om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke uitspraak op 21 december. Justitie haar angst voor ‘maatschappelijk onbegrip’ is er een van mensen die weten dat ze kwaad bezig zijn. De vergelijking met de zaak van Rishi is hier ook erg makkelijk te maken. 

Stop de onrechtvaardigheid van de politiestaat! Power to the People!

Justice for all!

In de volgende artikelen is alle informatie over de zaak van Mitch Henriguez te vinden: https://www.volkskrant.nl/alle-nieuws-over-overlijden-mitch-henriquez/

 
 

All Dates

  • 2017-12-16 13:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook