aangepast campagnefilmpje van Geert Wilders

External Event URL

Event location

Groningen

Massaal Tegen Gas: Kamp & Actie

vrijdag, 24 augustus 2018 - vrijdag, 31 augustus 2018

Akties

HET IS CODE ROOD VOOR GRONINGEN EN HET KLIMAAT! De gaskraan moet dicht en alle aardbevingsschade moet worden vergoed. Maar de NAM, Shell en Exxon blijven maar doorpompen. En de regering laat het gebeuren. 

DAAROM TREKKEN WIJ EEN GRENS: vanuit Stad en Ommeland, Groningen én daarbuiten slaan we de handen ineen rondom het Gronings ontzet op 28 augustus. Met de eerste grootschalige burgerlijke ongehoorzaamheidsactie in Groningen geven wij een duidelijk signaal: de gaskraan moet dicht! Iedereen kan hierbij een belangrijke bijdrage leveren, ervaring is niet noodzakelijk.

Ook organiseert Code Rood samen met Groningers een ACTIEKAMP IN GRONINGEN van 24 tot 31 augustus. Hier kan je een gevarieerd programma volgen van workshops, trainingen en open discussies over de gaswinning en een fossielvrije samenleving. En ’s avonds kampvuur en muziek. Je kan op het kamp blijven overnachten of een dagje langskomen.

DOE JE MEE? Ga naar code-rood.org voor meer informatie, aankomende informatieavonden en actietrainingen, en om je voor de nieuwsbrief aan te melden!

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook