aangepast campagnefilmpje van Geert Wilders

Event location

De Middengaarde
galecopperzoom 7,
Nieuwegein, 3437 PJ

De Imagine Multi culti dag 2018 Nieuwegein

zaterdag, 08 september 2018 10:00 am

Bijeenkomsten

8 september 2018 nodigen wij u van harte uit op het Landgoed de Middengaarde in Nieuwegein. Op deze dag willen we samen met 500 tot 1000 mensen het leven vieren en werken aan verbroedering. Als U komt dan vinden wij het geweldig te weten waar U vandaan komt, welke cultuur U aanhangt of wat U gelooft. Dat is de bedoeling van deze dag, samen de dag doorbrengen met zoveel mogelijk verschillende mensen, culturen, gebruiken en natuurlijk gezelligheid en lekker eten. De bedoeling is namelijk dat we deze dag met zo veel mogelijk verschillende culturen door kunnen brengen. 

Graag verzoeken wij je van te voren wel een kaartje te kopen. Via onze website worden de kaartjes met vroegboekkorting verkocht. Klik hier: http://www.imaginemulticulti.nl/events/imagine-multi-culti-dag-2018/

We nemen u mee. Gedurende de dag wordt u getrakteerd op optredens die bestaan uit zang, dans, toneel en sprekers. Allen met een andere cultuur als achtergrond zodat we een mooie mix zullen krijgen van entertainment.
De mensen die dit event bezoeken staat het vrij om thuis lekkere hapjes klaar te maken en deze te delen met andere bezoekers van de multi culti dag. Gedurende de dag zullen 5 keukens bemand worden die allemaal een verschillende cultuur vertegenwoordigen qua eten. Zo rond etenstijd is iedere bezoeker van harte uitgenodigd om een hapje eten te komen proeven. Samen eten verbroederd en wij zijn ervan overtuigd dat iedere cultuur weer wat anders lekkers te bieden heeft.

Tijdens de hele dag zijn er op het terein marktkramen aanwezig. Hier kunt u spulletjes kopen, stichtingen steunen, lid worden van verenigingen en hier kunt u terecht voor extra vermaak. Op het terrein zal een entertainment team aanwezig zijn wat zich deels richt op de kinderen. Samen met sminck, knutselen, springkussens en nog veel meer zullen de kleine rakkers een zeer leuke dag beleven. Papa en mama kunnen dan meer genieten van de Multi culti dag.

De MiddengaardeDe mensen die het leuk vinden om onderlinge competitie te voeren nodigen wij graag uit om mee te doen met de Imagine Multi Culti Oude volksspelen zeskamp. Iedere cultuur heeft zo zijn eigen oude volksspelen. Wij hebben een combinatie van spelen gemaakt waar je op een leuke manier met een team leert over gebruiken uit een ander land. Wie weet wordt u uitgeroepen tot Cultuurspecialist van de dag!.

Kortom de Imagine Multi culti dag staat bol van Cultuur, gezelligheid, saamhorigheid en vooral het samen delen van mooie momenten. Samen eten, samen dansen, samen zingen en samen de zeskamp overwinnen. De bedoeling is dat we gaan zien dat ieder mens verschillend is maar dat we elkaar altijd kunnen vinden in overeenkomsten.

Komt u ook? Reserveer dan vooraf je ticket. Er zijn maximaal 1000 tickets te koop en op is op. Wij verkopen tot juni onze toegangsbewijzen met early bird korting. Aan de deur kost een kaartje voor een volwassene 5 euro en voor een kind onder de 18 is het 2,50 euro. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.

Wanneer u uw toegangsbewijs koopt in de online voorverkoop dan betaald u voor een volwassene 3,50 euro en voor een kind jonger als 18 slechts 1,50 euro. Door onderstaand te reserveren zorgt u dat de tickets snel in uw bezit komen.

Op de dag zelf is het eten wat aangeboden wordt gratis. De zeskamp van oude volksspelen is ook gratis. Het entertainment voor de kinderen, de muziek, optredens, dans en vermaak zijn ook gratis. De marktkramen hebben natuurlijk producten die geld kosten. Er is ook mogelijkheid voor het kopen van drinken. Zelf drinken meenemen is toegestaan. Al accepteren we op deze dag geen grote hoeveelheden alcohol.

Graag verzoeken wij je van te voren wel een kaartje te kopen. Via onze website worden de kaartjes met vroegboekkorting verkocht. Klik hier: http://www.imaginemulticulti.nl/events/imagine-multi-culti-dag-2018/

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook