Overige gegevens:

Wierd Duk een geradicaliseerde rechtse journalist. Hij werkt nu bij de ratten van de Telegraaf. Weird Duk was net als Marianne Zwagerman en Annabel Nanninga,veel te zien bij talkshows en bij de telegraafomroep WNL. Want rechtse meningen zijn 'in''. En verkopen goed. Er wordt daarom goed voor betaald, rechtse meningen trekken kijkers en kliks. Die zijn geld waard. Dat Weird Duk extreem rechts is blijkt wel uit zijn artikelen in de Telegraaf:

"Het aantal huishoudens met een laag inkomen stijgt. Hoe is het om te leven van een minimum? Dat hangt sterk af van persoonlijke omstandigheden. „Ik was nooit zo rijk als in de bijstand.”"Geloof het of niet, maar voor Sophia Anastasia (57) – haar kunstenaarsnaam – waren de vier jaren in de bijstand een fijne tijd. „Ik was de koning te rijk”, zegt de beeldend kunstenares in haar sociale huurwoning in Utrecht. In die jaren slaagde ze er zelfs in om tienduizend euro te sparen. Dat geld gebruikte ze als overgangsbuffer toen ze de bijstand vaarwel zei en ging leven van de verkoop van haar schilderijen."

Binnenkort

2.Dh5 Festival voor wereldversleutelaars

februari
vrijdag
22

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema 'power'. 

20:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Kom naar de herdenking!

16:45 h - 17:30 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h - 15:00 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h

Klimaatmars, zondag 10 maart

maart
zondag
10

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
13:00 h - 16:00 h
Dam

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook