aangepast campagnefilmpje van Geert Wilders

Internationale Vrouwendag

Category
Feminisme
Date
2018-03-08
Venue
Diverse plaatsen

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag zijn diverse activiteiten o.a.

in wijkcentrum Ru Paré in Amsterdam-West.

Tussen 14.00 en 16.00 worden in de buurt rozen uitgedeeld aan vrouwen.

Daarna zijn er vanaf 16.30 in verschillende ruimtes van de Ru Paré twee ronden workshops, lezingen en voorstellingen om bij te wonen zijn.

Afsluitend is er van 18.00 tot 21.00 beneden in het theater-restaurant een werelddiner met hapjes en optredens uit India, Marokko, Mexico en Spanje.

Locatie: Ru Paré, Chris Lebeaustraat 6, Amsterdam • Aanvang: 14.00 - 21.00 • Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

vrouwendag.jpg

 

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Op deze dag gaan vrouwen in de hele wereld de straat op voor rechten van vrouwen en meisjes, tegen onderdrukking, voor zelfbeschikkingsrecht.

We zetten ons in om de oorzaken van onze onderdrukking te bestrijden en het systeem van uitbuiting dat ons leven beklemt en onderdanigheid van ons eist. 

We roepen je op samen met ons naar demonstratie op 8 maart te gaan en ons verder te organiseren en ons te verbinden met alle bevrijdingsbewegingen. Zo maken we een sprong in de bevrijding van de vrouw!

donderdag 8 maart van 17:30 tot 22:00
 
 

All Dates

  • 2018-03-08

Powered by iCagenda

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook