E-mailAfdrukkenExport ICS

Respect Life 2018

Evenement

Titel:
Respect Life 2018
Wanneer:
za, 10. november 2018, 12:00 h - 15:30 h
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Categorie:
Demonstraties
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Op zaterdag 10 november 2018, staat 269Life Netherlands, Earthlings.nl & Animal Rights samen op de Dam om een duidelijk signaal af te geven: RESPECT ALL LIFE!

Wij zullen hier beelden tonen van de vee-industrie en willen hier mee het publiek informeren over de gruwelijkheden die plaatsvinden achter de gesloten deuren van de stallen. 
Ook zullen wij de slachtoffers een gezicht geven. 

Dieren gebruiken voor consumptie, mode, entertainment, vivisectie, et cetera is niet meer van deze tijd! 
Er zijn genoeg alternatieven waar bij geen dieren worden geschaad. 

Kom zaterdag 10 november naar de Dam, Amsterdam!

ANIMAL LIBERATION! NOW! 


Locatie

Locatie:
Dam
Straat:
Dam
Postcode:
1012
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam. Het is het historische hart van de stad en de locatie van veel evenementen van nationale betekenis.

Routekaart

Binnenkort

Het is genoeg geweest! - Rode Hesjes Demonstratie

januari
zondag
13

De Rode Hesjes gaan naar Utrecht! Demonstreer met ons mee op zondag 13 januari! Na jaren te hebben geleden onder het wanbeleid van Rutte zeggen wij: het is genoeg geweest! Wees erbij en laat je stem horen. Eerlijke lonen, betaalbaar wonen, een sterke publieke sector (zorg, onderwijs, openbaar vervoer), en een zowel duurzame als inclusieve samenleving is niet te veel gevraagd!
13:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Op de website www.wiewarendestakers.nl zijn de bedrijven, beroepen en verhalen van stakers te vinden. Deze site bouwt voort op de oproep van het Amsterdams Stadsarchief uit 2015 om namen van Amsterdamse stakers en bijbehorende documenten daar te melden. Het Comité Herdenking Februaristaking 1941 maakt in 2018 een start met verzamelen, bewaren en zichtbaar maken. Onder het motto ‘wie waren de stakers in dit bedrijf en wie werken er nu’ zijn portretten van jonge collega’s gemaakt.

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook