Baudet is een pathologisch  ziekelijke leugenaar. Bij tegenspraak bluft hij zich erdoorheen. Voorbeelden zijn er zat, de historicus Baudet gebruikte onderstaand filmpje:

Het oorspronkelijke filmpje is afkomstig van Fenixx.org een extreem rascistische enextreem-rechtse site met berichten tegen ongeveer alles wat 'anders' is en/of zich 'anders' gedraagt: vrouwen, buitenlanders, moslims, donker of licht-getinte mensen, links, etc. Gek genoeg noemt de site zich patriottisch. Fenixx heeft kennelijk een vaderland voor ogen dat geregeerd wordt door blanke mannen waarin haatzaaierij en leugens hoogtij viert. Er staan reeksen berichten op die niet waar zijn. Zoals ook dit filmpje. De vrouwen die hierin voorkomen hebben mogelijk nooit migranten gezien en spelen met verve een rol. Ook dit bericht over een meisje dat door moslims naar beneden werd gegooid is misleidend.

De oh zo tolerante islam – vijftienjarig meisje van driehoog naar beneden gegooid door kudde moslims

Het gaat om hier om  een verwarde vrouw die op de vijfde verdieping van een woonflat uit het raam schreeuwde dat iemand haar wilde vermoorden.en daarna naar beneden sprong. Het verhaal over het vijftienjarig meisje komt uit Egypte, 2013. Tijdens sektarisch geweld is echt een meisje uit het raam gegooid. Beide vrouwen hebben hun val overleefd maar hebben niets met elkaar te maken.

Het is een bron die Baudet regelmatig gebruikt terwijl hij de gevestigde wetenschap beticht van leugens en zijnde ook maar een mening. Dat zegt op zich al voldoende. Dan moet je je inderdaad in allerhande bochten gaan wringen.  

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen