E-mailAfdrukkenExport ICS

Manifestatie ‘Den Haag bekent kleur’ tegen extreemrechts

Evenement

Titel:
Manifestatie ‘Den Haag bekent kleur’ tegen extreemrechts
Wanneer:
zo, 28. oktober 2018, 13:00 h - 16:00 h
Locatie:
Denhaag, Zuid Holland
Categorie:
bijeenkomsten
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Manifestatie ‘Den Haag bekent kleur’ tegen extreemrechts'Den Haag Bekent Kleur' is een breed maatschappelijk gedragen initiatief dat Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties Regio Haaglanden (SIORH) organiseert om een krachtig signaal af te geven tegen elke vorm van haat, intolerantie en onverdraagzaamheid. Den Haag is niet alleen het politiek machtscentrum van ons land, maar ook de stad van Vrede en Recht én een levendige en bruisende multiculturele stad.

SIORH roept iedereen, moslim én niet-moslim, op om deel te nemen aan deze manifestatie en zo een vuist te maken tegen extreemrechtse groepen die de sociale cohesie van onze samenleving bedreigen. 
Met ‘Den Haag Bekent Kleur’ laten wij als burgers van dit land zien dat er geen plek is voor haat, dat wij trots zijn op onze multiculturele samenleving en dat moslims en hun instituties een wezenlijk onderdeel van deze samenleving zijn en blijven. 

Het is nu het moment om van je te laten horen!Kom a.s. en breng je familie en vrienden op de hoogte. 
Samen één tegen (moslim)haat, dat is waar het om gaat!


Locatie

Locatie:
Carnegieplein
Straat:
Carnegieplein
Plaats:
Denhaag
Provincie:
Zuid Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Het Carnegieplein in Den Haag ligt voor het Vredespaleis. Het behoort tot de wijk Zorgvliet (in het stadsdeel Scheveningen).

Routekaart