Overige gegevens:

Wierd Duk een geradicaliseerde rechtse journalist. Hij werkt nu bij de ratten van de Telegraaf. Weird Duk was net als Marianne Zwagerman en Annabel Nanninga,veel te zien bij talkshows en bij de telegraafomroep WNL. Want rechtse meningen zijn 'in''. En verkopen goed. Er wordt daarom goed voor betaald, rechtse meningen trekken kijkers en kliks. Die zijn geld waard. Dat Weird Duk extreem rechts is blijkt wel uit zijn artikelen in de Telegraaf:

"Het aantal huishoudens met een laag inkomen stijgt. Hoe is het om te leven van een minimum? Dat hangt sterk af van persoonlijke omstandigheden. „Ik was nooit zo rijk als in de bijstand.”"Geloof het of niet, maar voor Sophia Anastasia (57) – haar kunstenaarsnaam – waren de vier jaren in de bijstand een fijne tijd. „Ik was de koning te rijk”, zegt de beeldend kunstenares in haar sociale huurwoning in Utrecht. In die jaren slaagde ze er zelfs in om tienduizend euro te sparen. Dat geld gebruikte ze als overgangsbuffer toen ze de bijstand vaarwel zei en ging leven van de verkoop van haar schilderijen."

Binnenkort

Pinksterlanddagen 2019

juni
zaterdag
8

Wat zijn de Pinksterlanddagen? Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. Het hele weekend zit barstensvol met workshops, lezingen, discussies over anarchisme en de sociale strijd. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en in de avond zal er een cultureel programma plaats vinden. Het is een festival wat al ruim 80 jaar word georganiseerd en is voor veel anarchisten een plek om samen...

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook