Goldman Sachs wordt duurzamer en stopt met financieren Noordpool boringen

Goldman Sachs heeft aangekondigd dat ze de financiering voor boren naar olie en gas op de Noordpool zullen beëindigen.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 

Lijkenverstopper

Omdat een aantal journalisten deed wat de collega’s van farizeeër Frans Weisglas verzuimden, namelijk de met name door Weisglas’ partijgenoot Jeanine Hennis verzwegen, schandalige waarheid boven water krijgen, weten we nu wie en wat er te betreuren en te beklagen valt

Lees verder bij Frontaalnaakt

Climate change: Impacts 'accelerating' as leaders gather for UN talks

The signs and impacts of global warming are speeding up, the latest science on climate change, published ahead of key UN talks in New York, says.

Lees verder bij BBC {evt vertalen via de rechtermuisknop}

Wie dacht dat De Telegraaf de dagprijs verdiende voor journalistieke smeerlapperij met dat valse stuk over de zoon van burgemeester Halsema, had het mis. Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar er zijn goede argumenten aan te voeren voor de stelling dat GeenStijl het Amsterdamse ochtendblad – tot voor niet zo lang tevens eigenaar van het weblog – heeft weten te overtroeven nog voor de woensdag eindigde. Onder de kop ¨De speechschrijver van Pechtold Felix Klos ZOALS U HEM ZELDEN EERDER ZAG” zien we een foto van een naakte man met zijn vrijetijdsbroek op de hielen. Hij staat aan de wasbak en is net klaar met zijn natte scheerbeurt. Uit de tekst blijkt met wie wij te maken hebben: Felix Klos, historicus en nummer vier op de kandidatenlijst van D66 voor de Europese verkiezingen. De alom voor dekselse gasten aangeziene redacteuren van GeenStijl hebben deze foto van een de Instagram-stories geplukt van Janne Gerritsen, persvoorlichter bij de Tweede Kamerfractie van D66.

Lees verder bij Joop

Subcategorieën