Screenshot (2).png

Hoe ver zijn wij op de lijst van menselijkheid gezakt, dat we Nederlandse kinderen gewoon laten stikken. Kinderen hebben nergens schuld aan. Ze zijn slachtoffer van het handelen van hun ouders. En nu zijn ze nog een keer extra slachtoffer omdat de Telegraaf met hun idiote berichtgeving en suggestieve foto's een sfeer van angst  en haat crieert tegen deze kinderen, waardoor ze nog langer in de ellende moeten verblijven. 

De hypocriet Baudet is fel tegenstander van de ‘cultuurmarxistische’ vakbonden. Hij is voor verdere versoepeling van het ontslagrecht, voor meer marktwerking in de zorg en tegen sociale werkplaatsen. Hij stemde tegen gelijke beloning voor leerkrachten in het basis en het voortgezet onderwijs en wil toeslagen, zoals de zorgtoeslag en de huurtoeslag afschaffen. Maar hij vertoont zich ondertussen wel in vakbondsoutfit bij pensioenakties. 

Bezinekrant in actie

Voor de Telegraaf is het heel normaal dat onze binnensteden vervuild worden door oude diesels en bezineauto's. Dat mensen met longproblemen daardoor in de problemen komen, mensen eerder sterven dat doet niet ter zake