Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Telegraaf is vooral anti links. De conclusie dat de burgers in plaatsen met een links bestuur extra duur uit zijn is echter onzin. Links is vooral aan de macht in grote steden en rechts in kleine dorpen. De conclusie van de Telegraaf is dus een drogreden oftewel een redenering die niet klopt, maar wel aannemelijk lijkt. Het wordt door de Telegraaf in haar strijd tegen links weer groot uitgevent. In feite zijn het de rechtse partijen die de portemonee van de burgers leegroven met hun BTW verhoging naar 9% op basisprodukten. En de landelijke verhoging van de afvalstoffenheffing.

"Onderdeel van het belastingplan 2019 is een pakket fiscale vergroeningsmaatregelen. Het kabinet stelt voor het tarief in de afvalstoffenbelasting voor het storten en verbranden van afvalstoffen te verhogen. Het tarief wordt verhoogd van € 13,21 naar € 31,39 per 1.000 kilogram. "

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Binnenkort

Pinksterlanddagen 2019

juni
zaterdag
8

Wat zijn de Pinksterlanddagen? Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. Het hele weekend zit barstensvol met workshops, lezingen, discussies over anarchisme en de sociale strijd. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en in de avond zal er een cultureel programma plaats vinden. Het is een festival wat al ruim 80 jaar word georganiseerd en is voor veel anarchisten een plek om samen...

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook