Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Telegraafomroep PowNed wordt waarschijnlijk van de zender gehaald. Het ledenaantal van PowNed is fors gedaald
van 150.000 tot 25.000 leden. Hun smoes: "Het ledencriterium is niet meer van deze tijd. Mensen worden niet meer graag lid. Zelfs de VVD heeft maar iets van 25.000 leden, aldus Weesie. Ondertussen is het ook maar de vraag of WNL het haalt. Feit is dat mensen niet graag naar rechtse betweters kijken. Ook de show van Jensen wordt door RTL geschrapt. Bij RTL kijken ze niet naar ledenaantallen, maar naar kijkcijfers. Die zijn voor een commerciële omroep belangrijk.
Ook de Telegraaf krant gaat slecht: de krant raakt 8 procent van de betaalde oplage in 2017 ten opzichte van het jaar daarvoor kwijt en 43 procent in de laatste tien jaar. De oplage slonk naar 353.000 in 2000 was dat nog 782.000. Zelfs de gratis krant Metro zag de oplage afgelopen jaar fors afnemen van 397.913 naar 267.158. Kortom mensen zijn het rechtse geluid meer dan beu.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Binnenkort

Pinksterlanddagen 2019

juni
zaterdag
8

Wat zijn de Pinksterlanddagen? Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. Het hele weekend zit barstensvol met workshops, lezingen, discussies over anarchisme en de sociale strijd. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en in de avond zal er een cultureel programma plaats vinden. Het is een festival wat al ruim 80 jaar word georganiseerd en is voor veel anarchisten een plek om samen...

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook