Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De pers neemt negatieve berichten zonder verder onderzoek over en laat positieve berichten links liggen

 

Oostmarsum

Carnaval en vluchtelingen gaan in Ootmarsum heel goed samen. Dat bleek zaterdagmiddag in de carnavalsoptocht in Ootmarsum. Want tot verrassing van het publiek en de overige deelnemers liepen zo'n 70 asielzoekers mee die in opvangcentrum De Wyllandrie verblijven.

Keulen

In de dagen na de massa-aanrandingen in Keulen liep het aantal aangiftes per dag op. Niet alleen in Keulen was er sprake van aanrandingen, maar ook in andere steden. Ondertussen wordt steeds duidelijker dat een hoop van deze aanrandingen verzonnen zijn. Het schijnen vooral Pegida aanhangers te zijn geweest die zo het vuurtje extra probeerden op te stoken.

Lees verder in het Duits bij bron

Binnenkort

Pinksterlanddagen 2019

juni
zaterdag
8

Wat zijn de Pinksterlanddagen? Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. Het hele weekend zit barstensvol met workshops, lezingen, discussies over anarchisme en de sociale strijd. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en in de avond zal er een cultureel programma plaats vinden. Het is een festival wat al ruim 80 jaar word georganiseerd en is voor veel anarchisten een plek om samen...

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook