E-mailAfdrukkenExport ICS

Hannie Schaft Congres

Evenement

Titel:
Hannie Schaft Congres
Wanneer:
za, 18. mei 2019, 10:30 h - 22:30 h
Categorie:
bijeenkomsten
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Hannie Schaft Congres

Oproep aan alle toegewijde antifascisten! Of je nu nieuw bent of een ervaren activist, de laatste jaren waren een uitdaging voor iedereen betrokken bij de strijd tegen autoritarisme in vele vormen. Rechts-extremisme wint terrein in Nederland, zoals we hebben kunnen zien bij de laatste verkiezingen. Het Hannie Schaft congres is een mogelijkheid voor antifascisten om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en tactieken en ervaringen te delen. We willen op het congres ook kritisch kijken naar onszelf en onze rollen in een beweging die werkt aan het uitbannen van racisme, seksisme, homofobie en transfobie. Aan het woord komen mensen betrokken bij de strijd, hetzij feministisch, antiracistisch, dekoloniaal, queer en/of anti-authoritair. We willen van elkaar leren hoe we sterker kunnen worden in onze strijd tegen rechts op een krachtige manier waarbij we onszelf en elkaar niet uit het oog verliezen.

Bij het congres zijn vertalingen naar het Duits, Engels en Nederlands mogelijk door middel van een oortje met simultane vertaling.

Programma: https://hannieschaftcongres.nl/programma/

Binnenkort

Pinksterlanddagen 2019

juni
zaterdag
8

Wat zijn de Pinksterlanddagen? Een anarchistisch festival dat jaarlijks plaatsvindt op het kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha tijdens het Pinksterweekend. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. Het hele weekend zit barstensvol met workshops, lezingen, discussies over anarchisme en de sociale strijd. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en in de avond zal er een cultureel programma plaats vinden. Het is een festival wat al ruim 80 jaar word georganiseerd en is voor veel anarchisten een plek om samen...

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook