E-mailAfdrukkenExport ICS

NEE TEGEN NEONAZI'S AFGELAST

Evenement

Titel:
NEE TEGEN NEONAZI'S AFGELAST
Wanneer:
za, 28. september 2019, 14:00 h - 17:00 h
Categorie:
Demonstraties
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

NEE TEGEN NEONAZI'S

AFGELAST

NEE TEGEN NEONAZI'S

Wat is er aan de hand?

Een zeer uitgesproken racistische en als gewelddadig bekend staande neonazi-groep, 'Racial Volunteer Force', houdt op zaterdag 28 september 14.00 een demonstratie in Den Haag.

De gemeente staat deze demonstratie toe en laat de groep ook nog eens midden in de binnenstad demonstreren! Wij roepen de gemeente op deze demonstratie alsnog te verbieden!

Wij vragen je om in actie te komen tegen de komst van 'Racial Volunteer Force', zodat we samen geen ruimte bieden aan racisme.

Wat kun je doen?

× Spreek je uit online! Deel deze uitnodiging! Gebruik de hashtag #neetegenneonazis.

x Kom zelf ook naar onze tegendemonstratie NEE TEGEN NEONAZI'S.

x Stuur de burgemeester een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek haar aan op Twitter (@PaulineKrikke).

× Volg MVX en de pagina op Twitter voor aankondigingen over de demonstratie en andere updates via https://twitter.com/tegen_s?s=09

x Organiseer zelf ook een tegenactie!

'Racial Volunteer Force' pleit voor segregatie op basis van huidskleur en “volk” en meent dat immigratie vanuit het Midden-Oosten en Afrika wordt georganiseerd door een Joodse elite om Europa kapot te maken. Er wordt met veel lof en nostalgie gesproken over het Derde Rijk, Hitler en de ideeën van het nationaal socialisme en veel gebruik gemaakt van nazistische symbolen in memes en afbeeldingen.

In de stad van Vrede en Recht, waar in de Tweede Wereldoorlog bijna de gehele joodse gemeenschap is omgekomen door de holocaust, tolereren wij deze haat en dit racisme niet!

RVF is NIET welkom in Den Haag!

#neetegenneonazis