Republiek Allochtonië

republiek allochtonie

In Republiek Allochtonië vindt u berichten, achtergrondartikelen en opinies die iets te maken hebben met de integratie van etnische minderheden in Nederland

In Republiek Allochtonië vindt u berichten, achtergrondartikelen en opinies die iets te maken hebben met de integratie van etnische minderheden in Nederland
  1. Het wordt tijd dat Nederland zelf de uitreizigers terughaalt en degenen die zich aan strafbare feiten hebben schuldig gemaakt vervolgt en berecht. De Nederlandse overheid kan dit probleem niet als een hete aardappel doorschuiven naar anderen. Dat schrijft Emma Zwart, student rechten.
  2. Vanmiddag vindt in Schiedam de onthulling plaats van Canlar, een kunstwerk dat voor de Nederlandse alevieten zal dienen als herdenkingsmonument.
  3. 11 september 2019 (18 jaar na de aanslagen bij WTC in NY): Nederland is in rep en roer over informeel onderwijs bij een x aantal salafistische organisaties. Rechts Nederland doet alsof ze iets om de kinderen geven maar hebben een heerlijke stok om mee te slaan, terwijl islamitisch-Nederland zich voornamelijk druk maakt over de timing van het artikel, de manier waarop het onderzoek is uitgevoerd en de mogelijke gevolgen ervan.
  4. Het is wrang dat uitgerekend in dit jaar dat we starten met de viering van 75 jaar Bevrijding, een andere vrijheid, namelijk de godsdienstvrijheid van moslims onder druk staat. 'J’accuse' zou Emile Zola zeggen. Dat schrijft Walter Palm.
  5. De ophef rondom geweld tegen politieagenten wordt aangegrepen om te lobbyen voor invoering taser. Dat stelt Control Alt Delete in onderstaande reactie.