Wanneer je het woord "Islam" in het nazistische campagnefilmpje van Geert Wilders vervangt door "PVV

 1. LBJ

  Regisseur Rob Reiner belicht in LBJ het politieke leiderschap van de ondergewaardeerde Amerikaanse president Lyndon B. Johnson, een van de belangrijkste figuren uit de jaren '60.
 2. Defensie terroriseert inwoners Gilze en Rijen

  Het trillende geluid van laag over vliegende grote Chinooks komt de inwoners van Gilze en Rijen al jaren de neus uit. Nu wil Defensie over een nog groter woongebied gaan vliegen.
 3. Politieoperatie tegen Turkse knokploegen

  De Duitse politie heeft op zestig plaatsen huiszoeking verricht bij leden van de extreem-rechtse motorclub Osmanen Germania. Die zou banden hebben met de Turkse AK-partij van Erdogan.
 4. Kamer zoekende studenten gaan kamperen

  Komende donderdag slaan studenten hun tenten op aan het Janskerkhof in Utrecht. Een ludiek protest tegen het woningtekort en de extreme huurprijzen in de Domstad.
 5. ‘Slik jodiumpil drie uur voor de kernramp’

  Belgen lopen nog niet warm voor de 4,6 miljoen doosjes met jodiumpillen, bedoeld voor een nucleaire ramp. Bij apotheken stapelen de doosjes zich op en de bijsluiter werkt op de lachspieren.
 6. Les Gardiennes

  In dit sobere en ingetogen Franse filmdrama vechten mannen tijdens de Eerste Wereldoorlog in de loopgraven, terwijl hun vrouwen op het thuisfront het boerenbestaan in stand houden.
 7. ‘Islamitisch feminisme is bedrog’

  In het kader van Internationale Vrouwendag heeft debatcentrum De Balie vanavond de spraakmakende radicale feministe Zineb el Rhazoui te gast. Ze hekelt met name de rol van (radicaal-)links dat het islamisme omarmt.
 8. China en Amerika, botsende supermachten

  Om een oorlog te vermijden dient er meer door de VS en China te worden samengewerkt, gebruik te worden gemaakt van gezond verstand en welbegrepen eigenbelang te worden onderkend.
 9. Verkiezingsbordjes pesten is landelijke rage

  Vanuit steeds meer plaatsen in het land komen berichten naar buiten over het bekladden van verkiezingsborden. De personen die tot deze daad overgaan, zijn klaarblijkelijk de politiek spuugzat.
 10. Abri’s met zoenende mannen vernield

  Tientallen abri's met intieme posters van kledingmerk Suit Supply zijn ingegooid, afgeplakt of vernield. Op de gewraakte afbeelding staan twee mannen die elkaar zoenen.

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook