aangepast campagnefilmpje van Geert Wilders

 1. Previously Unreleased

  Het Amsterdamse filmmuseum Eye, alsmede diverse filmtheaters in het land, vertonen de komende weken interessante films die de bioscoop niet gehaald hebben.
 2. Wereldvoetbalbond FIFA tegen tv-seksisme

  Volgens de bobo's van de FIFA worden te vaak 'lekkere wijven' in beeld gebracht die vanaf de tribune het WK-voetbal volgen. Men reageert hiermee op een rapport van Fare Network.
 3. Time Trial

  Eerlijke intieme documentaire over de Schotse wielrenner David Millar die in 2014 nog een laatste keer wilde schitteren in de Tour de France.
 4. Handtekeningen voor sluiting kerncentrales

  Ruim een half miljoen mensen in Nederland, Duitsland en België hebben een petitie ondertekend om de sterk verouderde Belgische kerncentrales Tihange en Doel gesloten te krijgen.
 5. ‘Zwarte dag voor de democratie’

  De Eerste Kamer heeft dinsdag het raadgevend referendum begraven. Veertig senatoren stemden voor intrekking, 35 tegen. Coalitiepartijen D66, VVD, CDA en CU kregen steun van de SGP.
 6. Uitbreiding Lelystad Airport verder weg

  Het is onacceptabel het aantal vliegbewegingen van Lelystad Airport te vergroten zolang het luchtruim niet opnieuw is ingedeeld. Extra onderzoek naar de geluidsniveaus is dringend noodzakelijk.
 7. Retrospectief Billy Wilder

  Filmmuseum Eye eert tijdens de zomer Billy Wilder (1906-2002), een van de grootste regisseurs aller tijden. Met onder meer Last Weekend, Ace in the Hole en Double Indemnity.
 8. kareltje

  poes karel is geadopteerd door / een lieve poezenvriendin / karel komt uit het asiel waar / verlaten door het vorige gezin / hij elke dag in wanhoop en / verwarring doorbracht
 9. Actiegroep voorkomt bouw megastal

  Een landbouwperceel in het Gelderse Wichmond is vrijdag verkocht aan buurtbewoners. De plannen om op die plek een megastal te bouwen zijn daarmee definitief van de baan.
 10. ‘Eendenfokkers mishandelen de dieren’

  Animal Rights legde met een verborgen camera ernstig dierenleed vast op eendenfokkerijen. Plus Supermarkt haalt producten uit de schappen afkomstig van eendenslachter Tomassen Duck-To.

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook