aangepast campagnefilmpje van Geert Wilders

republiek allochtonie

In Republiek Allochtonië vindt u berichten, achtergrondartikelen en opinies die iets te maken hebben met de integratie van etnische minderheden in Nederland

In Republiek Allochtonië vindt u berichten, achtergrondartikelen en opinies die iets te maken hebben met de integratie van etnische minderheden in Nederland
 1. Met een boerkaverbod tast je de grondrechten van iedereen aan

  Zou het, in het vrije rechtstatelijke westen, niet moeten gaan over Vrijheid versus Onvrijheid? Over de autonomie van de vrouw in het patriarchaat?
 2. Leestips voor de zomer

  Op Republiek Allochtonië we veel aandacht aan achtergronden, feiten en onderzoek. Hieronder, als leesvoer voor de zomer, een aantal veel gelezen artikelen met achtergronden en feiten.
 3. Bescherm fundamentele vrijheden en toets wetten aan Grondwet

  Wetten die fundamentele vrijheden van burgers inperken, moeten getoetst worden aan de Grondwet. Het toetsingsverbod aan de Grondwet moet daarom zo snel mogelijk worden afgeschaft. Dat schrijft Said Bouharrou.
 4. Amsterdamse fractievoorzitters: Minister Blok kan niet langer onze minister zijn

  "Minister Blok kan niet langer de publieke zaak dienen; hij kan niet langer onze minister zijn, simpelweg omdat hij niet in onze samenleving gelooft." Dat schrijven Sylvana Simons, Femke Roosma, Mourad Taimounti en Sofyan Mbarki.
 5. De aanpak van discriminatie, radicalisering en integratie van nieuwkomers in de coalitieakkoorden van de vier grote steden

  Nu ook Rotterdam een nieuw college heeft, wordt het tijd de balans op te maken. Welke partijen vormen in de vier grote steden een college, wie zijn de verantwoordelijke wethouders, wat zijn de plannen van deze colleges om discriminatie en etnisch profileren tegen te gaan, wat voor plannen hebben ze om polarisatie en radicalisering tegen te gaan en wat willen ze doen voor nieuwkomers?

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook