Webgids

Schone Kleren Campagne

Nieuwezijds Voorburgwal 292 sous
Amsterdam
nederland

If you have any questions, please get in contact with us.

telefoon: 020 412 2785
De Schone Kleren Campagne gaat voor een wereld waarin alleen kleding te koop is die onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. Sinds 1989 brengt de Schone Kleren Campagne (SKC) verschillende organisaties die zich met kleding bezighouden samen, om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren.
Over ons

Netwerkorganisatie

We vertegenwoordigen een uitgebreid netwerk van groepen die meedenken, campagnes ondersteunen en deelnemen aan activiteiten.

De Schone Kleren Campagne is onderdeel van de Clean Clothes Campaign. In zestien landen in Europa is er een Schone Kleren Campagne. Net als de Nederlandse tak zijn dat coalities van onder andere vakbonden, consumentenorganisaties, vrouwengroepen, ontwikkelingsorganisaties en onderzoeksgroepen. Samen vormen wij een internationaal netwerk dat bestaat uit meer dan 250 vakbonden, maatschappelijke organisaties, vrouwengroepen en zustercampagnes in productie- en consumptielanden.

Zo staan we in direct contact met organisaties die arbeiders vertegenwoordigen. Wij baseren onze strategie├źn, eisen en prioriteiten op de ervaringen en input van de miljoenen, voornamelijk vrouwelijke, arbeiders.

Werkterreinen

De Schone Kleren Campagne:

 

Gelokaliseerd in: 3de wereld
Powered by SobiPro