Webgids

Items met Naams startend met 'A'

onderdeel van het internationale anti fascisten netwerk

Alert! is een autonome werkgroep van Anti-Fascistische Actie Nederland. Deze site geeft achtergrondinformatie over de extreemrechtse beweging in Nederland en daarbuiten.

All included is een initiatief dat strijdt voor vrijheid van mobiliteit en recht op verblijf voor migranten. In een tijd waarin globalisering een feit is moet migratie erkend worden als een deel van een package deal. All included dus.

Amazightimes.nl Amazigh nieuwssite in Nederland en België

VD AMOK houdt zich onder meer bezig met het uitgeven van een antimilitaristisch tijdschrift, acties tegen kernwapens en onderzoek en documentatie op het gebied van militarisme, legers en inlichtingendiensten, kernwapens en dienstweigeren.

Een portaal om meer te weten te komen over de ideeën van het anarchisme en de veelzijdigheid van de anarchistische beweging in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten.

Powered by SobiPro

Binnenkort

2.Dh5 Festival voor wereldversleutelaars

februari
vrijdag
22

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema 'power'. 

20:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Kom naar de herdenking!

16:45 h - 17:30 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h - 15:00 h

Women's March on Amsterdam 2019

maart
zaterdag
9
12:30 h

Klimaatmars, zondag 10 maart

maart
zondag
10

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
13:00 h - 16:00 h
Dam

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook