Webgids

Items met Naams startend met 'A'

onderdeel van het internationale anti fascisten netwerk

Alert! is een autonome werkgroep van Anti-Fascistische Actie Nederland. Deze site geeft achtergrondinformatie over de extreemrechtse beweging in Nederland en daarbuiten.

All included is een initiatief dat strijdt voor vrijheid van mobiliteit en recht op verblijf voor migranten. In een tijd waarin globalisering een feit is moet migratie erkend worden als een deel van een package deal. All included dus.

Amazightimes.nl Amazigh nieuwssite in Nederland en België

VD AMOK houdt zich onder meer bezig met het uitgeven van een antimilitaristisch tijdschrift, acties tegen kernwapens en onderzoek en documentatie op het gebied van militarisme, legers en inlichtingendiensten, kernwapens en dienstweigeren.

Een portaal om meer te weten te komen over de ideeën van het anarchisme en de veelzijdigheid van de anarchistische beweging in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten.

Powered by SobiPro

Binnenkort

Het is genoeg geweest! - Rode Hesjes Demonstratie

januari
zondag
13

De Rode Hesjes gaan naar Utrecht! Demonstreer met ons mee op zondag 13 januari! Na jaren te hebben geleden onder het wanbeleid van Rutte zeggen wij: het is genoeg geweest! Wees erbij en laat je stem horen. Eerlijke lonen, betaalbaar wonen, een sterke publieke sector (zorg, onderwijs, openbaar vervoer), en een zowel duurzame als inclusieve samenleving is niet te veel gevraagd!
13:00 h

Herdenking van de Februaristaking

februari
maandag
25
Op de website www.wiewarendestakers.nl zijn de bedrijven, beroepen en verhalen van stakers te vinden. Deze site bouwt voort op de oproep van het Amsterdams Stadsarchief uit 2015 om namen van Amsterdamse stakers en bijbehorende documenten daar te melden. Het Comité Herdenking Februaristaking 1941 maakt in 2018 een start met verzamelen, bewaren en zichtbaar maken. Onder het motto ‘wie waren de stakers in dit bedrijf en wie werken er nu’ zijn portretten van jonge collega’s gemaakt.

Glop Facebook agenda

Glop op Facebook