Afdrukken

Klimaatmars 2021

Titel:
Klimaatmars 2021
Wanneer:
za, 6. november 2021, 13:00 h
Locatie:
Dam, Amsterdam - Amsterdam, noord holland
Categorie:
klimaat
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Klimaatmars 2021

Doe mee met de Klimaatmars op 6 november in Amsterdam! Samen maken we dit het grootste klimaatprotest dat Nederland ooit heeft gezien.
De overstromingen, bosbranden en het IPCC rapport van deze zomer laten zien: de klimaatcrisis is nu. Begin november komen onderhandelaars van over de hele wereld samen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow om hierover te praten. Over de hele wereld zijn plannen in gang om tijdens deze conferentie de straat op te gaan. Ook in Nederland willen we de druk op onze overheid opvoeren om met ambitieuze en eerlijke klimaatplannen te komen.
Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we iedereen nodig. Dus kom op zaterdag 6 november naar Amsterdam – zo zorgen we dat deze klimaatdemonstratie de grootste ooit wordt!
Ga naar www.klimaatmars.nl om te zien hoe jij kan meehelpen.

De klimaatcrisis is nu. Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op in Amsterdam.

We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan. 

Daarvoor hebben we iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland laten we massaal van ons horen, en jouw stem is hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

 www.klimaatmars.nl 


Locatie

Locatie:
Dam, Amsterdam
Straat:
Dam, Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
noord holland
Land:
Netherlands

Omschrijving