Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

GEEN GASCENTRALE

Event

Title:
GEEN GASCENTRALE
When:
za, 1. juni 2024, 12:00 h
Where:
Stationsplein - Nijmegen, Gelderland
Category:
klimaat
Created by:
admin

Description

Gemeente, provincie & ministerie willen een nieuwe gascentrale bouwen en tot 2040 fossiel stoken. Er is breed verzet van Nijmeegse burgers en landelijke milieuorganisaties. Maar de politiek luistert liever naar ENGIE. Daarom kondigen wij een nieuwe massale actie aan. Schrijf 1 juni 2024 in je agenda. Meer info volgt in het Telegramkanaal.We willen onze bijeenkomsten graag toegankelijk maken voor iedereen. Vragen en verzoeken over toegankelijkheid kun je vooraf mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Venue

Location:
Stationsplein
Street:
Stationsplein
ZIP:
6512 AB
City:
Nijmegen
State:
Gelderland
Country:
Netherlands

Description