Wat gebeurd is met de 25-jarige Bas van Dijk uit Haarlem is natuurlijk diep-en dieptriest. Opkomen voor iemand en dan met een paar pistoolschoten om het leven worden gebracht. Je zult dit bericht als ouders, vrienden en nabestaanden maar thuis krijgen. Naast de traumatische ervaring voor de omstanders die het van dichtbij meemaakten. Een klassiek voorbeeld van fatale zinloos geweld.

Dat sommige extreem rechtse partijen daar geldelijke gewin uit willen halen is te walgelijk voor woorden. En zoals te doen gebruikelijk, halen deze clubs er weer van alles bij, wat op geen enkele wijze relevant is, o.a. de protesten naar aanleiding voor de moord op George Floyd en BLM.Waarom wel protesten tegen een moord op een crimineel en niet.......... De ene tweet volgde de ander op van Schreeuwwitje en Ezeltje. Maar nogmaals, dat was te verwachten, zo zijn deze clubs. Eng, extreem, kokervisie, gevaarlijk.

Maar, afgelopen woensdag werd de 15-jarige Alice in Rotterdam doodgestoken door een 16-jarig meisje. Een afschuwelijke daad, waarbij een jong leven bruut aan haar eind kwam.

En ik dus maar wachten op de tweets van Schreeuwwitje en Ezeltje over deze "zinloze daad, die nooit had mogen plaatsvinden". "Dit misdrijf moet hard bestraft worden". "Een jong meisje, zomaar vanuit het niets omgebracht, vermoord".En ik bleef maar wachten op hun verontwaardigde koppen die aankondigden kamervragen te zullen stellen n.a.v. deze gruwelijke moord.

Tot gisteren. Eindelijk daar...........

Oh nee, nee niet Schreeuwwitje en Ezeltje deden wat ik hoopten.Nee, het volgende werd mij duidelijk.

Opeens snapte ik waarom deze 2 extreem rechtse haatzaaiers hun grote racistische muil niet opentrekken.

Het 15-jarige slachtoffer was niet wit, maar kwam uit Brazilië. Was dus een "immigrant".Had dus niet de mooie, onschuldige, reine blanke huid van de arische Nederlander. Dus daar gaan zij zich niet druk om maken.

Tja, wees nu even eerlijk, verschil moet er zijn, toch............!!!!!????

Leave a reply
You are not allowed to leave a reply!
Back to top