Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

In minder dan drie weken gaan we naar de Zuidas! Bij dit unieke protest hoort een uniek geluid. Daarom heeft singer-songwriter Aafke Romeijn speciaal voor deze mars een nieuwe Nederlandstalige tekst geschreven op het lied ‘Flowers’ van Miley Cyrus. Het lied met de titel ‘Failliet’ wordt hét anthem van de Klimaatmars!

Dat niet alleen, Aafke staat ook met het lied op 31 mei op het podium van de Klimaatmars. Samen met duizenden van jullie nemen we al zingend de Zuidas over en laten we het de ceo's duidelijk weten ‘groei eens gauw een geweten" 

Dus: leer de tekst en warm je stembanden op voor 31 mei!