Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

De droom komt uit: Frans Timmermans stelt zich kandidaat als lijsttrekker PvdA-GroenLinks

Frans Timmermans heeft aan de NOS bekendgemaakt dat hij zich kandidaat stelt als lijsttrekker voor de gezamenlijke lijst van PvdA en GroenLinks bij de parlementsverkiezingen van 22 november. Timmermans, onder meer oud-minister van Buitenlandse Zaken, is nu nog vicevoorzitter van de Europese Commissie en architect van de Green Deal, het ambitieuze plan om Europa over te laten schakelen naar een groener en duurzamer beleid. Vorige week slaagde hij er in zijn natuurherstelwet door het Europees parlement te loodsen ondanks krachtig verzet van de conservatieven en een lobby van vervuilende industrieën.

lees verder

Reacties mogelijk gemaakt door CComment