Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

De fusie tussen GroenLinks en de PvdA heeft me geen moment geboeid en de kandidaatstelling van Frans Timmermans evenmin. Totdat ik de paniekaanval van Geert Wilders op Twitter zag, de poging tot karaktermoord op Timmermans van Jeroen Pauw, die van Boris van der Ham en het verbeten offensief tegen Timmermans dat Wierd Duk meteen is begonnen, naadloos aansluitend op de hetze tegen Sigrid Kaag, echt zonder zichzelf een adempauze te gunnen. Een betere campagne kan Timmermans zich niet wensen. Iemand die Domrechts zó accuut het bloed uit de oren laat spuiten, heeft onmiddellijk mijn sympathie en mijn warme belangstelling.

Lees verder

Reacties mogelijk gemaakt door CComment