Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

Na de opkomst van Baudet dachten veel mensen dat Wilders eigenlijk wel meevalt. Niet dus. De man is een ordinaire fascist en hopelijk hoeven we niet uit te leggen waarom:

Image

Die deportatie gaat natuurlijk niet lukken, ook al vindt hij er een politieke meerderheid voor. Drie keer raden waar Wilders dán mee komt. En denk maar niet dat bruinrechts anno 2023 ook maar een haar beter is dan bruinrechts in 1933.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment