Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

Zware nederlaag voor extreemrechts bij verkiezingen in Spanje

Het fascistische Vox heeft bij de Spaanse parlementsverkiezingen een zware nederlaag geleden. Van de 52 zetels in het parlement raakte Vox er 19 kwijt. Omdat de conservatieve PP het veel slechter deed dan de peilingen voorspeld hadden, is de vorming van een ultrarechtse coalitieregering vrijwel uitgesloten.

lees verder

Reacties mogelijk gemaakt door CComment