Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

Naar aanleiding van mijn stukje over de dreiging die uitgaat van de fan-base van Ronald Plasterk word ik uiteraard belaagd door een zee van agressieve domme apen die volhouden dat extreemrechts geweld niet bestaat. Over Breivik mag ik het nog steeds niet hebben en het is schandalig dat ik erop wijs dat Wilders zijn grote inspirator is, de moorden op Jo Cox en Walter Lübcke waren in het buitenland, de moordenaar van Els Borst is gestoord en telt dus niet, Tristan van der Vlis was ook gestoord en telt ook niet, enzovoort, enzovoort.

Geweld komt alleen van Links want Volkert (alsof die niet gestoord is) en RaRa. RaRa! Daar hebben we al dertig jaar nooit meer wat van gehoord. De aanslag op het huis van Aad Kosto was in 1991. Blijkbaar is er in de 30 jaar nadien niks meer gebeurd, behalve dan het verscheiden van Pedo-Pimmetje, de profeet van Domrechts.

Lees verder

Reacties mogelijk gemaakt door CComment