Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

Vanaf zaterdag 9 september om 12:00 uur blokkeert Extinction Rebellion de A12 tussen het ministerie van EZK en het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer, net zolang tot de regering aan haar eis voldoet: een directe stop op alle fossiele subsidies. Bij de start van deze permanente A12-blokkade worden meer dan 10.000 mensen verwacht, waarvan velen bereid zijn te blijven zitten zolang dat nodig is. Mochten zij verwijderd worden door de politie, dan komen zij de volgende dag terug en iedere dag erna, steeds om 12:00 uur. 

Lees verder

Reacties mogelijk gemaakt door CComment