Glop magazine maakt linkse informatie en relevant nieuws op internet beter toegankelijk. We proberen een gidsfunctie te zijn voor onze lezers door ze op de hoogte te houden van nieuws- en achtergrondartikelen die relevant zijn voor links Nederland
Uit de nationale en internationale media maken we zo vaak als kan een selectie van relevante artikelen, zowel van commentaren als van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van Socialisme.nu, Konfrontatie, Krapuul, Doorbraak, De Groene, Die Tageszeizung, Joke Kaviaar en tal van aktiegroepen en persoonlijke blogs. We maken een korte inhoudsverwijzing gevolgd door een doorleeslink naar het oorspronkelijke artikel. Ook proberen we een linkgids te maken en een blog met commentaar op het actuele nieuws.

Over glop magazine

Wij zijn bij de Samen voor schone lucht demonstratie van Greenpeace Nederland.  De eis: Overheid, sluit nu de meest ziekmakende installaties van Tata Steel!
Kies jij ook samen met ons voor schone lucht? Kom naar de solidariteitsdemo!
 Zaterdag 24 juni, 11.00
 Strand Noordpier, Velsen-Noord
Er is een inspirerend programma met o.a sprekers van Fossielvrij NL en Scientist Rebellion NL. En optredens van o.a cabaretier Kiki Schippers en protestzangeres Laura Kits. 
Meer info? Check de link: https://bit.ly/Samen-voor-schone-lucht

Reacties mogelijk gemaakt door CComment